fbpx

Aktuelt

Oppussing

Oppussing er populært i Norge og er en hverdagslig oppgave for å vedlikeholde bolig og annet. Når du pusser opp så blir det ofte mye forskjellig avfall. Det kan være bl.a. gips, isolasjon, treverk, elektrisk m.m. Noe kan blandes i en og samme container mens andre ting skal sorteres for seg. For å få den mest kostnadsbesparende løsningen vil det i noen tilfeller være lurt å sortere i flere avfallsfraksjoner. Vi har både containere og avfallssekker (storsekk) i flere størrelser som gjør at du kan ha en god sortering, selv med lite tilgjengelig plass. Snakk med oss før du setter i gang så hjelper vi deg med en god løsning tilpasset ditt behov.

Dugnad og vårrydding

Enten du skal rydde hjemme, eller borettslaget ditt skal ha dugnad, har vi containerne du trenger. Vi kan hjelpe deg med å finne riktig beholdertype og størrelse slik at du får en lettest mulig avfallshåndtering. Kanskje ønsker du å sortere også? Spør oss om råd så hjelper vi deg med den beste løsningen.

Byggeprosjekter

Avfallsløsninger til bygg- og anleggsentreprenører er vårt største og viktigste forretningsområde. Vi har bred avfallskompetanse innen bygg- og anleggsvirksomhet og kan stille med alt nødvendig utstyr. Trenger du bistand til avfallsplan og miljøsaneringsrapport, eller hjelp til å lage gode avfallsløsninger så bistår vi deg med dette.

Henting av søppel Oslo og Akershus.

Søppel, skrot og avfall er det fint å bli kvitt! Men det er ikke alltid man har anledning til å kjøre det bort selv. Har du behov for henting av søppel og avfall, har man bare to alternativer. Enten bestille container eller få noen til å kjøre det bort for deg.

Les mer

Leie søppelcontainer Oslo og Akershus.

Leie søppelcontainer Oslo eller Akershus? Vi har containere i flere størrelser, og leverer i Oslo og hele Akershus. Du kan bestille både åpne og lukkede. Og container med lem bak, for enkel innlasting av tunge masser. Container egner seg for alt fra hageavfall, trevirke, hvitevarer, isolasjon, jordmasser og mye mer. Vi betjener private, bedrifter og borettslag/sameier.
Les mer