fbpx

Containerutleie Asker

Leie container i Asker?

Brenden og Co har lang erfaring med containerutleie til bedrifter, private og borettslag.

sjekk / Bestill

Containerutleie i Asker

Leie container i Asker? Vi tilbyr containerutleie og utleie av avfallssekker til privat husholdning, anlegg/bygg entreprenører og til borettslag.  Vi ønsker å gjøre avfallshåndtering enkelt. Enten det dreier seg om store bygg og anleggs prosjekter, oppussing privat, eller dugnad i borettslag så har vi fleksible løsninger. Sortere riktig ved bruk av sekker, og velg den container størrelsen som passer best ditt behov.

Nøyaktighet, god service hele veien og arbeidsengasjement skal vi alltid levere.

Å leie container og sekk skal være enkelt. Bruk vår automatiske bestillings og prisberegnings system når du leier. Har du spørsmål så ta kontakt.

Usikker på hvilken container størrelse du bør velge, har du andre spørsmål tilknyttet sortering eller håndtering av avfall? Vi har lang erfaring med håndtering av ulike avfallstyper og hjelper deg alltid. Vi bistår også bygg og anleggs entreprenører med gode avfallsløsnings prosesser. Skal du håndtere farlig avfall? Last ned vår sorteringsguide for farlig avfall. Vi kan også bistå med å deklarere farlig avfall. Kontakt oss for mer informasjon.

Container Asker – geografisk nedslagsfelt

Vi er leverandør for utleie av avfallssekker og containere for hele Asker. Fra Vollen og Risenga, til Hvalstad og Billingstad.

Vi skal alltid levere et produkt av god kvalitet til konkurransedyktige priser. Fleksibilitet er viktig for å gi deg den løsningen som passer ditt behov best.

Tjenesteområder:

Som totalleverandør for håndtering av avfall kan du overlate hele jobben til oss. Trygge og effektive prosesser for bedriftsmarkedet og private i Oslo by.

Asker er en kommune i Akershus fylke. Den grenser mot kommunene Nesodden, Lier, Røyken og Bærum. Det er en forstadskommune til Oslo, og større deler av arbeidsstokken dagpendler inn mot byen. Kommunen har ca. 61 000 innbyggere og et areal på 100,71 kvadratkilometer

Andre geografiske områder vi betjene:
Oslo, Bærum, Lillestrøm, Ski

Les mer om Brenden og Co på: