fbpx

Containerutleie Bærum

Leie container i Bærum?

Brenden og Co har lang erfaring med containerutleie til bedrifter, private og borettslag.

sjekk / Bestill

Containerutleie i Bærum

Leie container i Bærum? Vi har lang erfaring med containerutleie til borettslag, bedrifter og privat personer. Det skal være enkelt og effektivt å håndtere avfall. Enten det dreier seg om oppussing privat, byggeprosjekter for entreprenører, eller vårrydding i borettslag så har vi de beste løsningene. Våre avfallssekker gjør det lett å sortere, og vi leverer containere i ulike størrelser tilpasset ditt behov.

Leie container gjør du enkelt hos Brenden og Co. Ta kontakt eller gå direkte videre til prisberegning.

Har du spørsmål angående farlig avfall, sortering eller hvilken container størrelse du bør bestille? Ta kontakt med oss, vi har god erfaring, og hjelper deg gjerne. Vi gir også bygg og anleggsentreprenører råd og veiledning rundt avfallsplan og miljøsaneringsrapport.

Container i Bærum – områder vi betjener

Vi er totalleverandør for utleie av containere og avfallssekker for Sandvika, Fornebu, Østerås,Bærumsverk og Vøyenenga. Vi har rask levering, konkurransedyktige priser og god service. Enten du er privat eller bedrift så finner vi de beste løsningene for deg.

Tjenester:

Vi leverer og henter containere og håndterer ditt avfall. Trygt og effektivt for private og bedrifter i og rundt Bærum.

Bærum er en kommune i Akershus fylke. Den er Norges femte største kommune målt i innbyggertall. Kommunen har en befolkning på ca. 124 000 og et areal på 192,26 kvadratkilometer. Bærum grenser nordvest mot Hole og Ringerike, sørvest til Asker og nordøst til Oslo.

Andre geografiske områder vi betjene: Oslo, Asker, Lillestrøm, Ski

Les mer om Brenden og Co på: