fbpx

Containerutleie Lillestrøm

Leie container i Lillestrøm?

Brenden og Co har lang erfaring med containerutleie til bedrifter, private og borettslag.

sjekk / Bestill

Containerutleie i Lillestrøm

Leie container i Lillestrøm? Brenden og Co har lang erfaring med containerutleie til private, bedrifter og borettslag. Det skal være enkelt og effektivt å håndtere avfall. Enten det dreier seg om store byggeprosjekter, oppussing privat eller dugnad i borrettslag så har vi gode løsninger. Våre avfallssekker gjør det enkelt å sortere, og vi tilbyr containere i forskjellige størrelser tilpasset ditt behov. 

Leie container gjør du enkelt og effektivt hos oss. Ta kontakt eller gå direkte inn til prisberegning. 

Har du spørsmål angående avfallshåndtering, sortering eller lurer du på hvilken container størrelse som er mest hensiktsmessig for ditt prosjekt? Ta kontakt med oss, vi har god erfaring, og hjelper deg gjerne. Vi gir også bistand til bygg og anleggsentreprenører med avfallsplan og miljøsaneringsrapport. 

Områder vi betjener

Vi er totalleverandør for utleie av containere og avfallssekker for Lillestrøm, Fetsund, SkedsmokorsetKløfta og Rotnes. Vi har rask levering, konkurransedyktige priser og god service. Enten du er privat eller bedrift så finner vi de beste løsningene for deg. 

 

Tjenester vi leverer:

Vi leverer og henter containere og håndterer ditt avfall. Trygt og effektivt for private og bedrifter i og rundt Lillestrøm.

Lillestrøm er en fremtidig kommune på Nedre Romerike. Den har en befolkning på ca. 12.500 og byen ligger ca. 17 kilometer fra Oslo sentrum. Lillestrøm grenser mot Leirsund, Strømmen, Skjetten, Rælingen, Fetsund og Kjeller. Lillestrøm by er en del av tettstedet i og rundt Oslo, som er en del av Oslo regionen. 1 januar 2020 blir Skedsmo, Fet og Sørum slått sammen til den nye storkommunen Lillestrøm kommune.

Andre områder vi betjener: Asker, Bærum, Oslo, Ski

 

Les mer om oss på:

Takk for meldingen din. Det har blitt sendt.
Send oss en forespørsel eller melding, så kommer vi tilbake i løpet av 24 timer(ukedager).
Du kan også ringe på telefon 23 90 51 05 eller bestille container