30{5dce8a947b8d03cc99cf9add0c46bb72379d9f35e0bba095de8469c83f1fe549} rabatt på nettbestillinger

Containerutleie Nesodden

Leie container på Nesoddtangen?

Brenden og Co har lang erfaring med containerutleie til bedrifter, private og borettslag.

Din lokale leverandør

Brenden og Co er leverandør for utleie av avfallssekker og containere for hele Nesodden. Fra Nesoddtangen og Fagerstrand, til Blylaget. Vi har effektiv service, gode produkter og konkurransedyktige priser. Gode løsninger finner vi for deg, enten du er privat eller bedriftskunde.

Containerutleie Nesoddtangen

Vi i Brenden og Co har lang erfaring med containerutleie til borrettslag, store byggprosjekter og privatmarkedet. Det skal være enkelt og effektivt å håndtere avfall. Enten det dreier seg om oppussing av bolig, byggeprosjekter for entreprenører, eller vårdugnad i borettslag så har vi gode løsninger for deg som kunde. Avfallssekker gjør det enkelt å sortere, og vi leverer containere i mange størrelser etter ditt behov.

Punktlighet, god service og ansatte med faglig kompetanse skal du alltid få hos oss.
Leie container kan du enkelt gjøre gjennom vår automatiske bestilling- og prisberegningsystem.

Lurer du på hvilken containerstørrelse du bør velge, har du spørsmål knyttet til sortering eller avfallshåndtering? Kontakt oss, vi har lang erfaring med håndtering av ulike typer avfall og hjelper deg gjerne. Vi gir også med råd og veiledning rundt avfallsplan og miljøsaneringsrapport for aktører i byggebransjen.

Vi i Brenden og Co er stolt samarbeidspartner med Vålerenga fotball. Vålerenga er en viktig lokal samfunnsaktør i Oslo og en solid merkevare vi ønsker å assosiere oss med. Gode samarbeidspartnere er alltid spennende. Ta gjerne kontakt for hvis du ønsker å diskutere muligheter med oss.

Totalleverandør

Som totalleverandør for håndtering av avfall kan du overlate hele jobben til oss.

Trygge og effektive prosesser for bedriftsmarkedet og private på Nesodden.

Vi bistår med:

Andre geografiske områder vi betjener: