fbpx

Containerutleie Oslo

Leie container i Oslo?

Brenden og Co har lang erfaring med containerutleie til bedrifter, private og borettslag.

sjekk / Bestill

Containerutleie i Oslo

Leie container i Oslo? Vi i Brenden og Co har lang erfaring med containerutleie til borrettslag, store byggprosjekter og privat markedet. Det skal være enkelt og effektivt å håndtere avfall. Enten det dreier seg om oppussing av bolig, byggeprosjekter for entreprenører, eller vårdugnad i borrettslag så har vi gode løsninger for deg som kunde. Avfallssekker gjør det enkelt å sortere, og vi leverer containere i mange størrelser etter ditt behov.
Punktlighet, god service og ansatte med faglig kompetanse skal du alltid få hos oss.
Leie container kan du enkelt gjøre hos oss gjennom vår automatiske bestillings og prisberegnings system.

Lurer du på hvilken container størrelse du bør velge, har du spørsmål knyttet til sortering eller avfallshåndtering? Kontakt oss, vi har lang erfaring med håndtering av ulike typer avfall og hjelper deg gjerne. Vi gir også med råd og veiledning rundt avfallsplan og miljøsaneringsrapport for aktører i bygg bransjen.
Vi i Brenden og Co er stolt samarbeidspartner med Vålerenga fotball. Vålerenga er en viktig lokal samfunnsaktør i Oslo og en solid merkevare vi ønsker å assosiere oss med. Gode samarbeidspartnere er alltid spennende. Ta gjerne kontakt for hvis du ønsker å diskutere muligheter med oss.

Container Oslo – geografisk nedslagsfelt

Brenden og Co er leverandør for utleie av avfallssekker og containere for hele Oslo. Fra Ullern og Holmenkollen til Holmlia og Lørenskog. Vi har effektiv service, gode produkter og konkurransedyktige priser. Gode løsninger finner vi for deg, enten du er privat eller bedrifts kunde.

Vi bistår med:

Som totalleverandør for håndtering av avfall kan du overlate hele jobben til oss. Trygge og effektive prosesser for bedriftsmarkedet og private i Oslo by.

Oslo er Norges største by og landets hovedstad. Den ligger på det sentrale Østlandet og innerst i Oslofjorden. Den har en befolkning på ca. 670 000 og et areal på 454,09 kvadratkilometer. Hele stor Oslo regionen hadde i januar 2017 ca. en og en halv million innbyggere. De største bydelene i Oslo er Grünerløkka, Frogner og Gamle Oslo.

Andre geografiske områder vi betjener :
Asker, Bærum, Lillestrøm, Ski

 

Les mer om Brenden og Co på: