fbpx

Containerutleie SKI

Leie container i SKI?

Brenden og Co har lang erfaring med containerutleie til bedrifter, private og borettslag.

sjekk / Bestill

Containerutleie SKI

Det skal være enkelt og effektivt å håndtere avfall. Enten det er større byggeprosjekter, oppussing privat eller dugnad i borettslag så har vi gode løsninger. Vi har avfallssekker i forskjellige størrelser som gjør det enkelt å sortere, og ulike container – størrelser tilpasset ditt behov.

Leie container kan du enkelt og effektivt gjøre hos oss. Vi hjelper deg alltid.

Har du spørsmål angående sortering eller avfallshåndtering? Eller lurer du på hvilken container størrelse som er mest hensiktsmessig for ditt prosjekt? Ta kontakt med oss, vi har lang erfaring, og hjelper deg gjerne. Vi bistår også bygg og anleggsentreprenører med avfallsplan og miljøsaneringsrapport.

Områder vi betjener

Vi er totalleverandør for utleie av containere og avfallssekker for SKI, Vinterbro, Oppegård, Siggerud og Kolbotn. Vi har rask levering, konkurransedyktige priser og god service. Enten du er privat eller bedrift så finner vi de beste løsningene for deg.

Tjenester vi leverer:

    Vi leverer og henter containere og håndterer ditt avfall. Trygt og effektivt for private og bedrifter i SKI og Oppegård. Ski er en kommune i Follo i Akershus. Den har en befolkning på ca. 30.000 og et areal på 165,35 kvadratkilometer. SKI kommune består av tettstedene: Langhus, SKI, Kråkstad, Siggerud og Skotbu. Kommunen grenser mot Oslo i nord, i øst til Enebakk, i vest til Ås og sør til Hobøl.

    Andre områder vi betjener: Asker, Bærum, Oslo, Lillestrøm.