30% rabatt på nettbestillinger

Henting av søppel i Oslo og omegn

Søppel, skrot og avfall er det fint å bli kvitt! Men det er ikke alltid man har anledning til å kjøre det bort selv. Har du behov for henting av søppel og avfall, må du enten bestille container eller få noen til å kjøre det bort for deg.

Container eller få det kjørt bort?

Container

Containere fås i flere størrelser, både i bredde og høyde. Man får også åpne og lukkede containere.  I containere kan man kaste så å si all type søppel og avfall. Inkludert hageavfall, trevirke, isolasjon, møbler og hvitevarer. Man kan kaste stein, jord og betongrester i en container som har lem bak for enkel innlasting.

 

Når bør du velge container?

Man bør velge container når:

  • man har store mengder av en spesifikk avfallstype som hageavfall, trevirke, jord eller stein
  • lokasjonen er forholdsvis lett tilgjengelig, slik at containeren kan plasseres forholdsvis enkelt, og ikke oppta for mye plass. (stenge gater osv.) I byer er dette en utfordring.
  • man har lengre oppussingsprosjekter eller hage prosjekter. Dagleien på containerutleie er forholdsvis lav.
  • man har anledning til å bære ut søppel og avfall selv, eller har andre til å gjøre det for en.

Les mer om pris eller bestill container her.

 

Få det kjørt bort

Mange aktører foretar henting av søppel og avfall. De har ofte en stor vare eller lastebil, og en eller flere bærepersonell. Tjenesten er meget fleksibel, og kan bistå med utbæring, sortering og bortkjøring. De henter søppel og annet avfall som hageavfall, møbler, trevirke, hvitevarer og mye mer. Lossing og bortkjøring av søppel og avfall er en tjeneste som er vanlig i de store byene. Spesielt Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

 

Når bør du velge å få det kjørt bort?

Man bør vurdere å få det kjørt bort når:

  • bortkjøring av søppel må skje raskt. Disse aktørene har kort responstid, og kan utføre tjenesten samme dag.
  • man ikke har anledning til å bære ut søppel og avfall selv.
  • det er vanskelig å komme til med container, i f.eks. trange bygater.
  • man har forholdsvis lite avfall. Da kan det være unødvendig å bestille en stor container. PS! Men vurder en avfallssekk. Den er mindre, og kan enkelt hentes selv, eller vi kjører den ut for deg!

 

 

Henting av søppel og avfall i Oslo og omegn

Vi bistår med henting av søppel og avfall fra Asker og Bærum, til Lillestrøm og Ski. Har du store mengder avfall som f.eks. trevirke, jordmasser, stein, møbler eller hageavfall, så er det å leie en container rimelig, trygt og effektivt. Vi plasserer containeren der du ønsker, og henter den etter avtale. Har du behov for bortkjøring av mindre mengder søppel og avfall, så har vi også praktiske avfallssekker. Vi kan levere sekkene, eller du kan hente de hos oss.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og tips rett i innboksen, maks. 1-2 ganger i måneden?

Batterier

  Fra 1.januar 2024 så øker avviksgebyret for feilsortering av batterier til 10.000kr. Batterier som ikke sorteres riktig kan skape brann, og nesten 80% av

LES MER »

Henting av søppel i Oslo og omegn

Søppel, skrot og avfall er det fint å bli kvitt! Men det er ikke alltid man har anledning til å kjøre det bort selv. Har du behov for henting av søppel og avfall, må du enten bestille container eller få noen til å kjøre det bort for deg.

LES MER »

Leie søppelcontainer i Oslo og omegn?

Vi har containere i flere størrelser, og leverer i Oslo og hele Akershus. Du kan bestille både åpne, lukkede, samt container med lem bak for enkel innlasting av tunge masser. Vi betjener private, bedrifter og borettslag/sameier.

LES MER »