30% rabatt på nettbestillinger

Oppussing

Oppussing er populært i Norge, vi liker å vedlikeholde boligen vår. Når vi pusser opp blir det endel avfall, bl.a. gips, isolasjon, treverk, elektrisk m.m. Noe kan blandes, vi forklarer deg hva, og hvilken beholder du trenger.

Når du pusser opp så blir det ofte mye forskjellig avfall. Det kan være bl.a. gips, isolasjon, treverk, elektrisk m.m. Noe kan blandes i en og samme container mens andre ting skal sorteres for seg. For å få den mest kostnadsbesparende løsningen vil det i noen tilfeller være lurt å sortere i flere avfallsfraksjoner. Vi har både containere og avfallssekker (storsekk) i flere størrelser som gjør at du kan ha en god sortering, selv med lite tilgjengelig plass. Snakk med oss før du setter i gang så hjelper vi deg med en god løsning tilpasset ditt behov.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og tips rett i innboksen, maks. 1-2 ganger i måneden?

Batterier

  Fra 1.januar 2024 så øker avviksgebyret for feilsortering av batterier til 10.000kr. Batterier som ikke sorteres riktig kan skape brann, og nesten 80% av

LES MER »

Henting av søppel i Oslo og omegn

Søppel, skrot og avfall er det fint å bli kvitt! Men det er ikke alltid man har anledning til å kjøre det bort selv. Har du behov for henting av søppel og avfall, må du enten bestille container eller få noen til å kjøre det bort for deg.

LES MER »

Leie søppelcontainer i Oslo og omegn?

Vi har containere i flere størrelser, og leverer i Oslo og hele Akershus. Du kan bestille både åpne, lukkede, samt container med lem bak for enkel innlasting av tunge masser. Vi betjener private, bedrifter og borettslag/sameier.

LES MER »