fbpx

Leie søppelcontainer Oslo og Akershus

Leie søppelcontainer Oslo og Akershus.

Leie søppelcontainer Oslo eller Akershus? Vi har containere i flere størrelser, og leverer i Oslo og hele Akershus. Du kan bestille både åpne og lukkede. Og container med lem bak, for enkel innlasting av tunge masser. Container egner seg for alt fra hageavfall, trevirke, hvitevarer, isolasjon, jordmasser og mye mer. Vi betjener private, bedrifter og borettslag/sameier.

Bestill container enkelt og effektivt.

os Brenden Gjenvinning kan du bestille søppelcontainer trygt og enkelt. Velg type og antall, og hvor mange døgn. Våre hyggelige sjåfører leverer og henter til avtalt tid. Trenger du den lengre enn først avtalt? Gi oss beskjed vi finner en løsning! Hos oss er det enkelt å bestille søppelcontainer.

RYDDE HJEMME?

Fastpris - Bestill raskt og enkelt
Levering i hele Oslo og Akershus

Søppelcontainer pris.

Hos Brenden Gjenvinning kan du bestille søppelcontainer trygt og enkelt. Velg type og antall, og hvor mange døgn. Våre hyggelige sjåfører leverer og henter til avtalt tid. Trenger du den lengre enn først avtalt? Gi oss beskjed vi finner en løsning! Hos oss er det enkelt å bestille søppelcontainer. Vi har konkurransedyktige priser på leie av søppelcontainer for private og bedrifter. Det er først og fremst type avfallscontainer man velger, som avgjør prisen. Men det påløper ekstra kostnad for:

  • Leie av container utover tre dager
  • Hvis vekten overskrider avtalt vekt
  • Hvis levering er utenfor Oslo eller Bærum

Har du mindre mengder avfall, og ikke nødvendigvis behov for en søppelcontainer? Vi har avfallssekker i flere størrelser. I sekker kan man hive alt fra hageavfall, trevirke, søppel og tungmasser. Sekkene kan du enkelt få levert, eller hente selv om du ønsker det! Les mer om pris, eller bestill avfallssekker her

Søppelcontainer Oslo og Akershus.

Vi leverer container i Oslo og hele Akershus. Fra Asker og Bærum, til SKI og Lillestrøm. For private og bedrifter. Med rask punktlig levering og konkurransedyktige priser, er vi et trygt valg når du skal bestille container. Kontakt vår kundeservice eller bestill søppelcontainer her.

Takk for meldingen din. Det har blitt sendt.
Send oss en forespørsel eller melding, så kommer vi tilbake i løpet av 24 timer(ukedager).
Du kan også ringe på telefon 23 90 51 05 eller bestille container