30% rabatt på nettbestillinger

Vi har blitt en Miljøtårn-bedrift!

Som en seriøs transportbedrift, må vi være vårt ansvar bevisst når det kommer til reduksjon av miljøpåvirkningen i vår daglige drift. Nå skal vi kildesortere avfallet vårt, fokusere på økokjøring, kjøpe inn nye nullutslippsbiler, bli stadig bedre på optimalisering av transport, og

LES MER »

Batterier

  Fra 1.januar 2024 så øker avviksgebyret for feilsortering av batterier til 10.000kr. Batterier som ikke sorteres riktig kan skape brann, og nesten 80% av branner på gjenvinningsanlegg skyldes feilsorterte batterier som havner i andre avfallstyper. Selv om batteriet kan

LES MER »

Henting av søppel i Oslo og omegn

Søppel, skrot og avfall er det fint å bli kvitt! Men det er ikke alltid man har anledning til å kjøre det bort selv. Har du behov for henting av søppel og avfall, må du enten bestille container eller få noen til å kjøre det bort for deg.

LES MER »

Leie søppelcontainer i Oslo og omegn?

Vi har containere i flere størrelser, og leverer i Oslo og hele Akershus. Du kan bestille både åpne, lukkede, samt container med lem bak for enkel innlasting av tunge masser. Vi betjener private, bedrifter og borettslag/sameier.

LES MER »

Dugnad og vårrydding

Enten du skal rydde hjemme, eller borettslaget ditt skal ha dugnad, har vi containerne du trenger. Vi kan hjelpe deg med å finne riktig beholdertype og størrelse slik at du får en lettest mulig avfallshåndtering.

LES MER »

Oppussing

Oppussing er populært i Norge, vi liker å vedlikeholde boligen vår. Når vi pusser opp blir det endel avfall, bl.a. gips, isolasjon, treverk, elektrisk m.m. Noe kan blandes, vi forklarer deg hva, og hvilken beholder du trenger.

LES MER »