30% rabatt på nettbestillinger

Containerutleie Asker

Leie container i Asker?

Brenden og Co har lang erfaring med containerutleie til bedrifter, private og borettslag.

Din lokale leverandør

Vi er leverandør for utleie av avfallssekker og containere for hele Asker. Fra Vollen og Risenga, til Hvalstad og Billingstad.

Vi skal alltid levere et produkt av god kvalitet til konkurransedyktige priser. Fleksibilitet er viktig for å gi deg den løsningen som passer ditt behov best.

Containerutleie i Asker

Vi i Brenden og Co har lang erfaring med containerutleie til borettslag, store byggeprosjekter og privatmarkedet. Det skal være enkelt og effektivt å håndtere avfall. Enten det dreier seg om oppussing av bolig, byggeprosjekter for entreprenører, eller vårdugnad i borettslag så har vi gode løsninger for deg som kunde. Avfallssekker gjør det enkelt å sortere, og vi leverer containere i mange størrelser etter ditt behov.

Punktlighet, god service og ansatte med faglig kompetanse skal du alltid få hos oss.
Leie container kan du enkelt gjøre gjennom vår automatiske bestilling- og prisberegningsystem.

Lurer du på hvilken containerstørrelse du bør velge, har du spørsmål knyttet til sortering eller avfallshåndtering? Kontakt oss, vi har lang erfaring med håndtering av ulike typer avfall og hjelper deg gjerne. Vi gir også med råd og veiledning rundt avfallsplan og miljøsaneringsrapport for aktører i byggebransjen.

Totalleverandør

Som totalleverandør for håndtering av avfall kan du overlate hele jobben til oss.

Trygge og effektive prosesser for bedriftsmarkedet og private i Asker og omegn.

Vi bistår med:

Andre geografiske områder vi betjener: